درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند

وزیر دفاع آمریکا معرفی شد

مجلس سنای آمریکا با آرایی شکننده، گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور جدید این کشور برای وزارت دفاع را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،  مجلس سنای آمریکا با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، «پیتر هِگسِت» گزینه پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور جدید آمریکا برای وزارت دفاع را تأیید کرد.

 

در نشست شامگاه جمعه سنا برای رأی اعتماد به پیتر هگست آرای مخالف و موافق مساوی بود، اما «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا که هم‌زمان ریاست سنا را نیز برعهده دارد در اقدامی کم‌سابقه به عنوان رئیس سنا به نفع پیتر هگست رأی داد و در نهایت هگست با ۵۱ رأی موافق در برابر ۵۰ رأی مخالف، وزیر دفاع آمریکا شد.

 

پیتر هگست ۴۴ ساله مجری سابق شبکه «فاکس‌نیوز» و کهنه‌سربازی است که در جنگ‌های آمریکا در افغانستان و عراق حضور داشته است.

 

اعلام او به عنوان گزینه پیشنهادی ترامپ برای ریاست پنتاگون باعث تعجب و مخالفت بسیاری از رسانه‌ها و کارشناسان آمریکایی شد. در تاریخ آمریکا این اولین وزیر دفاعی است که با کمترین اختلاف و با آرای شکننده وزیر دفاع می‌شود.

 

منابع آگاه در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان اعلام کردند که انتخاب هگزت به عنوان وزیردفاع غافل‌گیرکننده بود، زیرا او در بین کسانی نبود که تیم ترامپ به عنوان گزینه احتمالی در نظر گرفته بودند.

 

به گفته منابع سی‌ان‌ان، ترامپ رابطه طولانی و دوستانه‌ای با هگزت دارد و ترامپ همیشه فکر می‌کرد که او «باهوش» است و همیشه از کار او تمجید می‌کرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار